Bästisar...

Nu blommar det för fullt ute på balkongen. Violpenséerna har blivit stora som buskar och dom lite senare blommande växterna så som pelargon och australiensisk viol börjar ta sig fint.

Varje säsong har jag som sport att hitta så många olika nyanser och utföranden av violerna som möjligt. Blandar sedan hej vilt i mina lådor, busigt och otroligt vackert. Vad sägs om dom här bästisarna som jag i morse var tvungen att nypa av och lägga i en skål med vatten. Vackert va?!


Sommarkalas

Skynda er hit! Ikväll är det marknadsafton på Ingelsta shopping. Mängder av fina erbjudanden i butikerna och hos oss har på 20% rabatt på ALLT!! Välkommen!


Mors dag

Ni glömmer väl inte mors dag imorgon söndag...

Vi har laddat med mängder av fina blommor just till mor, så varmt välkommen!!


Instagram

Om ni vill ha ännu mer inspiration vad gäller blommor och inredning, följ oss då på Instagram #videflorist


Sommarblommor

Nu är vi igång med utemarknaden, det är fjolårets succé som vi alltså kör i år igen. Dock ser det inte ut som vi har vädergudarna med oss på samma vis än men dom fina priserna lyser iallafall upp tillvaron lite ;-) Vi kommer att ha öppet alla dagar fram tillochmed söndagen den 2/6, så välkommen hit och fynda dina blommor till krukor och lådor.
 
 
 
.
 
 

Förändringarnas tid...

Catarinya har nu valt att lämna Vide och gå vidare mot nya utmaningar. Jag kommer att driva butiken vidare i egen regi, självklart med hjälp av mina duktiga florister som medarbetare. Nu blickar vi framåt och  ser till att göra Vide ännu bättre och inspirerande. Önskar Catarinya lycka till och tack för tiden med oss på Vide. //Linnea
 
 
 

RSS 2.0