Tulpanfrossa!

Tulpaner i massor. En superfin kampanj med vårens favorit har vi nu i butiken. Massor med olika färger, dubbla och enkla i blomman. Så sätt färg på ditt hem nu i helgen!


Stenar

Idag har det kommit fler av våra populära stenar med text. Fina budskap att ge sig själv eller till någon man tycker om.


Formex

Två dagar på Formexmässan i Älvsjö och vi har nu köpt mängder av nya fina saker till butiken. Nya leverantörer och roliga produkter kommer snart att komma hem till Vide butiken i Norrköping. Det ska bli otroligt spännande att se hur våra nya tillskott kommer att bemötas av er kunder. Spännande, verkligen. Nyfiken, välkommen till oss!


Ranunkel

Trots sitt namn måste detta vara en av de vackraste blommorna. Finns i mängder av olika färgställningar och säsongen börjar nu. Ett par stjälkar ensamma i en enkel vas står nu hemma hos mig i badrummet.

Enkelheten är ibland det vackra!


Ljust och fräscht

Nu, lugnet efter stormen. Vi har landat efter en galen jul och ett färgsprakande nyår. Lika roligt som det är när det är just galna dagar lika skönt är det när allt är över.

Nu börjar ett nytt år med nya möjligheter. Vi har mer kött på benen vad gäller Vide och framförallt har vi trevliga och återkommande kunder som vi ser fram emot att träffa igen 2013. Snart är det Formexmässa och dags att handla in nya fina varor att fylla butiken med och redan nu dundrar det in kataloger för vår och sommar. Ljust och fräsch, precis som man vill ha det nu när julen är förbi.

Jag, Catarinya och våra tjejer vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!!

Nu kan våren få komma fort...

RSS 2.0