Semestertider

Just nu njuter jag av en skön semester. Solen kom ju tillslut och lata dagar i skogen och i solstolen har jag haft. Har ni varit ute i skogen?? Det finns mängder av både blåbär och kantareller, bara att gå ut och hämta. Lyxigt!


Grodfontän

Grodfontänen är åter på plats i butiken. För en vecka sedan sålde vi hela fontänen och jag vet inte hur många barn som varit inne bara för att titta på grodan som gått ut med ledsna miner när dom insett att den inte var kvar. Men nu, nu är han tillbaka..


Franska tvålar

Nu har bi 20% rabatt på våra tvålar från Marseille. Dom innehåller mängder av olivolja så risken att dina händer torkar ut är näst intill obefintlig. Det finns tvål, lotion, doftljus och doftpinnar. Dofterna är lavendel och oliv. Kan varmt rekommenderas!


Clara

I sommar har vi förstärkning av Clara i butiken. En pigg och sprallig tjej! Välkommen till oss!!


Kistdekoration

Även här dominerades arrangemanget av sommarblommor. Det är svårt att fota den här typen av arbeten. Storlek, färger och blommornas naturliga skönhet är sådant som inte riktigt kommer till sin rätt i ett foto. Men jag kan lova er att kistdekorationen var riktigt vacker. Ps, jag var nog lite för snabb med att ropa hej att bloggen fungerar igen. Det går visserligen att logga in igen men fler än en bild i varje inlägg går inte, då publiceras inte inlägget. Är det någon av er läsare som vet varför? Nu har jag som ni ser fått lägga upp en bild i ett eget inlägg. Mycket tacksam för svar..


Begravningsbinderi

Ännu en dekoration. En krans klädd med kuddmossa och med blommor som "växer" upp ur mossan. Originell och mycket läcker om jag får säga det själv.


Begravningsbinderi

Krans med kuddmossa och pion


Begravninsbinderi

Lummig krans med sommarblommor, ek och slingrande murgröna.


Begravningsbinderi

Detaljbild av krans med rosor i pastell, scabiosa, klematis och luktärt.


Begravningsbinderi

Förra veckan hade vi en stor begravning. Många olika binderier och arrangemang och temat var sommaräng. Med blommor som bl a pion, klematis, rosor, daggkåpa, scabiosa, vallmo, luktärt, mycket grönt och mossa tycker jag att vi fick till den rätta känslan. För att riktigt få fram den vilda sommarkänslan så använde vi grönt som ek och ormbunkar som vi plockade ute sena kvällar efter stängning. Man sliter som ett djur för att allt ska bli perfekt, just begravning är en mycket viktig dag och inget får gå fel. Nu är allt färdigt och levererat och vi får ge oss själva en klapp på axeln för det arbete vi gjorde. Resultatet blev riktigt bra! Nedan följer bilder på några av de arbeten jag och Emma jobbade fram.

 


Äntligen!

NU, äntligen fungerar bloggen igen. Under en låång tid har det inte ens gått att logga in. Men nu så verkar det som att problemet är löst..


RSS 2.0